TIP: Maak eigen designs!

TIP: Maak eigen designs!

TIP: Maak eigen designs!

Je kent het wel… Je wilt een mooie post voor social media maken, maar hebt zelf niet de juiste tools en/of kennis om professionele content te maken. En om nou voor zo’n ‘simpele post’ een creatief bureau in te schakelen vind je ook wat overdreven.

Herkenbaar? Dan deel ik vandaag een gouden tip met je: Canva. Canva is een gratis online programma waarin je grafische ontwerpen kunt maken voor bijvoorbeeld social media. De werkomgeving is speciaal gemaakt voor niet-designers, waardoor alles vrij snel zichzelf wijst.

Eerlijk is eerlijk, voor het ontwikkelen van een sterk merk heb je professionele hulp nodig. Maar als het aankomt op een mooie quote voor social media, kun je gerust zelf gaan experimenteren met Canva.

Uiteraard is de basis het belangrijkste, let op dat de visuele identiteit van jouw onderneming niet verloren gaat door zelf designs te gaan maken. Crush Creatie biedt je de mogelijkheid om een aantal templates voor je klaar te zetten in de stijl van jouw onderneming. Hierdoor hoef je zelf enkel de tekst aan te passen en blijft de stijl van jouw merk gewaarborgd.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Liefs,
Iris

About the Author

Leave a Reply