Kijkje achter de schermen (WK 45)

Kijkje achter de schermen (WK 45)

Kijkje achter de schermen (WK 45)

Wat jullie vaak zien zijn de resultaten van mooie projecten waaraan ik heb mogen meewerken. Maar wat jullie bijna nooit zien (bijna, want ik geef vaak sneak peaks op Insta Stories) is de weg daar naartoe. Het leek me leuk om een kijkje achter de schermen te geven en daarom legde ik week 45 voor jullie vast.

Maandag

Mijn werkdag start deze week in ‘s-Hertogenbosch. Ik heb een Branding VIPdag gepland met Romana Switzer. Romana is sinds deze maand voor zichzelf begonnen als orthomoleculair voedingsdeskundige en daar hoort natuurlijk een sterke branding bij. Werk aan de winkel dus!

Na een dag hard werken met Romana in de Yoghurt Barn, vertrek ik om 17:00 uur weer voldaan naar huis. Ambitieuze ondernemers adviseren is een van de leukste dingen van mijn werk. Het is zo gaaf om anderen te kunnen inspireren en om samen een stategisch plan op te stellen zodat de branding het merk zal gaan versterken.

In de avond werk ik thuis nog even verder. Er staat in het nieuwe jaar namelijk een spannend project op de planning met Eline van Elivado. Hierover ga ik jullie nog niet heel veel vertellen, dat komt later. Maar ik ging opzoek naar geschikte locaties om dat project uit te voeren. En met succes, want er zijn twee hele toffe plekken uitgekomen.

Dinsdag

Dinsdag sta ik vroeg op. Voordat ik naar kantoor ga, staat er namelijk iets leuks op de planning. Lizzy van Hijkoop heeft een aantal ondernemersvragen voor me, die ze gaat verwerken in haar ‘droombaanverhalen‘.

Na het interview vertrek ik naar kantoor, waar ik de hele dag aan verschillende opdrachten werk.

Woensdag

Woensdag breng ik weer de hele dag door op kantoor. Het wordt uiteindelijk een kantoordag met een gouden randje, want ik geef akkoord op de laatste opdracht voor dit jaar; dat wil zeggen dat 2017 compleet zit volgeboekt! Super trots en heel erg dankbaar ga ik de laatste maanden van dit jaar in. Er staan alweer een heleboel leuke intakegesprekken gepland voor januari, dus wacht niet te lang als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een samenwerking met Crush Creatie.

Donderdag

Donderdag staat in het teken van logo’s. Deze week maakte ik voor maar liefst vier ondernemers nieuwe logo’s. Een nieuw logo start altijd met twee logo voorstellen (het hele proces legde ik al eens uit). Donderdag presenteerde ik de voorstellen aan alle ondernemers. Ik kan ze jullie natuurlijk nog niet laten zien, maar wel een kleine preview geven.

 

Vrijdag

Vrijdag is een spannende dag! De nieuwe webshop van Mrs Designs gaat live! Een project waar we vanaf februari dit jaar kei hard aan hebben gewerkt. Ga zeker even een kijkje nemen, want ook de nieuwe kerstcollectie staat erop (PRACH-TIG!). En dit weekend ontvang je ook nog eens 20% korting op de hele collectie!

In de middag breng ik een bezoekje aan Perron C. Een super inspirerend kantoor waar creative ondernemers werken in een eigen kas. Altijd leuk om mede-ondernemers te ontmoeten. En goed nieuws, ze hebben nog één werkruimte vrij. Dus mocht je opzoek zijn naar een inspirerend kantoor in het zuiden des lands, dan moet je zeker even contact opnemen!

Ik ga relaxed het weekend in en kijk alle live sessies van ‘Business Babes Live‘ terug. Een Facebook live sessie waarin vier sprekers meer vertellen over online zichtbaarheid. Een van de onderwerpen is branding, dit mocht ik op me nemen. Super inspirerend om hier aan mee te werken!

Vrijdagavond luidt ik het weekend in bij Glow.

Zaterdag

Zaterdag start ik in de ochtend vaak met het beantwoorden van de laatste mails van die week en eventueel het afronden van wat kleine projecten. Daarna sluit ik de ‘winkel’ en ga ik genieten van het weekend.

Ook deze zaterdag begin ik met wat laatste werkdingen en daarna vertrekken we voor een leuke middag in de Winter Efteling. Alles was helemaal aangekleed in winterse sferen, waardoor er een knusse, warme sfeer hangt door het hele park. Wat een gezellig dag!

Zondag

En nu is het alweer zondag. Wauw, wat vliegt de tijd! Op het moment dat ik dit schijf geniet ik van een lekker ontbijtje en maak ik me klaar voor een rondje hardlopen in de bossen. Vanmiddag breng ik een bezoek aan de open dag van SintLucas (waar ik jaren geleden een grafische opleiding volgde) en staat er een verjaardag op de planning. Ik heb zin in vandaag en ben benieuwd wat volgende week me weer gaat brengen…

Liefs,
Iris

About the Author

Leave a Reply