mijn verhaal

over Iris

Crush Creatie wordt geleid door Iris van Heugten. In 2013, met een leeftijd van 19 jaar, studeerde Iris af als Crossmedia Vormgever aan SintLucas Eindhoven. In die tijd ontdekte ze haar grote passie voor branding en design.

 

Tijdens de studie Advanced Business Creation aan Avans Hogeschool (2013-2017) werd ook haar commerciële vlam aangewakkerd. In 2015 besloot ze haar ambitie te volgen, daar ontstond Crush Creatie.

“Het is geweldig om elke dag met en voor getalenteerde ondernemers te werken. Ik wil iedereen met een droom inspireren om deze te laten zien aan potentiële klanten. Samen kunnen ook de toon zetten voor joúw merk!”

Iris is een enthousiaste meid, met een enorme passie voor haar vak, die keihard werkt om haar dromen na te streven! Crush Creatie werkt dan ook uitsluitend voor ambitieuze ondernemers die trots zijn op hun merk, dienst of product en daarom aan hun doelgroep willen laten zien waarom zij zo uniek zijn.

 

Werken met Crush Creatie is toegankelijk voor elke ondernemer, of je nu startend bent of juist toe bent aan een frisse kijk op jouw merk. Je zult onze projecten herkennen aan de frisse stijl met een vrouwelijke touch.

 

Crush Creatie werkt samen met een groot netwerk van enthousiaste toppers die expert zijn in hun vakgebied en daar hard voor werken. Geen opdracht is ons te gek, hier worden we juist nieuwsgierig van.