design

Wanneer je de juiste strategische keuzes hebt gemaakt op het gebied van branding (zo niet? lees hier meer), is een aantrekkelijke visuele identiteit essentieel voor het neerzetten van een sterk merk. Crush Creatie ontwikkelt een onderscheidende identiteit die naadloos aansluit bij jou als ondernemer, je bedrijf en natuurlijk jouw klanten.

 

Crush Creatie wil dat potentiële klanten zien waarom jouw merk, product of dienst zo uniek is. We zetten de toon voor een krachtig merk door een eigen stijl te ontwikkelen voor jouw onderneming. Door de juiste uitvoering van branding & design zullen klanten jou weten te vinden, omdat zij zich kunnen identificeren met de look & feel van jouw bedrijf.

Passie maakt ons de állerbeste in het vak

Expertise

Branding

Een sterk merk begint bij het vaststellen van de branding. Vanuit hier ontstaat een strategisch plan waarop de visuele identiteit gebaseerd wordt.

Grafische vormgeving

De basis voor een onderscheidende identiteit zijn een krachtig logo en bijbehorende huisstijl. Daarnaast ontwikkelt Crush Creatie grafische ontwerpen voor zowel drukwerk als online uitingen.

Fotografie

Beelden zorgen ervoor dat potentiële klanten de sfeer van jouw merk kunnen proeven. Het team van Crush Creatie maakt foto’s die passen bij de persoonlijkheid van jouw merk.

Web design

Crush Creatie maakt stijlvolle websites en unieke webshops met een responsive webdesign. Na een persoonlijke instructie kun je jouw website (of shop) eenvoudig zelf beheren.

Visuals online kanalen

Crush Creatie zorgt ervoor dat jouw ‘online visitekaartje’ past bij de identity van je merk. We maken maakt online mailings en de visuele content (of een deel ervan) voor jouw social media kanalen.

(Gast)spreker

Iris van Heugten heeft een enorme passie voor branding & design. Als (gast)spreker geeft ze lezingen en workshops bij bedrijven, scholen en andere organisaties. Vol enthousiasme deelt ze haar kennis en ervaringen over het ontwikkelen van sterke merken.

Werk voor onze klanten

Cases

Romana Switzer

Romana Switzer

View Project
Mrs Designs

Mrs Designs

View Project
Maaike Bikker

Maaike Bikker

View Project
Salt & Orange

Salt & Orange

View Project