branding

Een sterk merk ontstaat niet zomaar; het is belangrijk dat je de juiste strategische keuzes maakt en dat de visuele identiteit van jouw onderneming hier naadloos op aansluit. Crush Creatie zorgt ervoor dat jij (nóg) succesvoller wordt door het inzetten van branding. We bepalen welke strategie jij moet inzetten om je merk krachtig neer te zetten.

 

Crush Creatie maakt branding toegankelijk voor alle ondernemers met een passie voor hun merk, dienst of product. Of je nu startend bent, toe bent aan rebranding of wilt weten hoe je jouw merk kunt versterken door het inzetten van branding.

 

Kies voor intensieve 1-op-1 begeleiding door Iris van Heugten voor een doelgericht en direct toepasbaar strategisch plan. Zo kunnen we jouw merk zowel op korte als op de lange termijn een boost geven.

BRANDING BRAINSTORM

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar een hoger level willen brengen. Branding specialist Iris van Heugten gaat als adviseur en sparringspartner samen met jou opzoek naar de juiste strategische keuzes om je merk krachtig neer te zetten.

 

We maken een strategisch plan om je te onderscheiden door jouw eigen dromen en kwaliteiten, zowel op korte als lange termijn. Tijdens de Branding Brainstorm doorloop je een uniek adviestraject dat wordt aangepast op jouw vragen en wensen.

Meer info