Persoonlijk advies om jouw merk te laten groeien

Branding Brainstorm

Ben jij ambitieus genoeg om jouw onderneming naar een hoger level te brengen? Dan is de 1-op-1 Branding Brainstorm iets voor jou! Brand stylist Iris van Heugten analyseert jouw merk en adviseert je vanuit haar ervaring met concrete tips & tricks. Iris gaat als adviseur én sparringspartner samen met jou opzoek naar de juiste strategische keuzes om je merk krachtig neer te zetten. We maken een strategisch plan om je te onderscheiden door jouw eigen dromen en kwaliteiten, zowel op korte als lange termijn. Tijdens deze vipdag doorloop je een uniek adviestraject dat wordt aangepast op jouw vragen en wensen. Ben jij klaar om jouw merk een boost te geven?

Adviestraject

Stap 1 – Intakegesprek
We starten het traject met een intakegesprek via Skype. Iris wil voorafgaand aan de Branding Brainstorm graag kennismaken met jou en je bedrijf. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen en bepalen we de onderwerpen die behandeld zullen worden tijdens de dag. Dit gesprek duurt ± een half uur.

Stap 2 – Branding Brainstorm
Tijdens deze dag komen we erachter wie jij bent als ondernemer, waar jouw bedrijf voor staat en wat je wilt uitstralen. Hoe kun je er voor zorgen dat je jouw ideale klant aan trekt? En hoe ziet deze klant er eigenlijk uit? We bepalen welke strategie jij moet inzetten om jouw merk (nóg) krachtiger neer te zetten. Waar mogelijk zullen we per stap de strategie direct implementeren. Daarnaast maken we een concreet plan van aanpak waar jij zowel op de korte als lange termijn mee aan de slag kunt. Deze exclusieve vipdag is zeer intensief, doelgericht en direct toepasbaar. En uiteraard is er ook ruimte voor al jouw persoonlijke vragen. We gaan samen aan de slag van 09:00 uur tot 13:00 uur op het kantoor van Crush Creatie.

Stap 3 – Eindgesprek
Een maand na de Branding Brainstorm heb je een telefonisch eindgesprek met Iris. Je bent op dit moment vol in ontwikkeling met je plan van aanpak en hebt hierover vast nog enkele vragen. Ook dit gesprek zal ± een half uur duren.

Stap 4 – Begeleiding
Om een sterk merk neer te zetten zul je ook op de lange termijn aan de slag moeten. Na het afronden van de Brainstorm krijg je nog drie keer support van Iris per mail.

Onderwerpen die aan bod komen:
– Een uitgebreide analyse van jouw onderneming
– Hét stappenplan voor het neerzetten van een sterk merk
– Strategische keuzes en stijlbepaling
– Gouden tips en handige tools
– Plan van aanpak voor jouw merk

“Persoonlijk advies om jouw merk een boost te geven”

De Branding Brainstorm kost €475,00 (excl. BTW)

Mét intakegesprek, strategisch plan van aanpak & persoonlijke begeleiding op lange termijn

Persoonlijk advies voor jouw merk

Vul onderstaand formulier in en Iris neemt persoonlijk contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.